"Longed for him. Got him. Shit"

I rubriken finner ni en kortprosa på bara 6 ord, skriven av Margaret Artwood. Förtätat och bra, som min lärare skulle säga (också hon som tipsat om "historien")
 
Det finns mycket bra i min anteckningsbok från skolan, ska jag säga. Mycket klokheter och peppande som min lärare och mina klasskamrater delat med sig av på lektionerna. Vad sägs om det här till exempel:

"En bra bok ska vara som en gädda; en spetsig och skarp början, en matnyttig del i mitten och till sist en snärtig avslutnig"
 
Hon är inte så dum, den där Astrid Lindgren, som levererat det här citatet. Jag får försöka mig på att skriva en "gädd-bok" jag också.
 
På tal om det. Jag vet inte nå hur jag ska göra med projektet. Jag är bara less. Förvisso spånade jag på några potentiella meningar som gör att jag kommer lite framåt, men mer än så har det inte blivit. Kanske lägger jag det åt sidan ett tag och tar upp något annat, något nytt. Något som känns roligt och drar en till tangetbordet för att man bara måste skriva lite till. Den känslan var det länge sedan jag hade. Vi får se hur det blir, nu har jag skoluppehåll i en månad och jag gissar att det mesta av den "lediga" tiden kommer att upptas av att vara yster valpmatte åt lilla Metallica som vi ska hämta på söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0