Det är kasst nu

Jag hatar mitt projekt just nu. På riktigt. Jag funderar på att bara hiva ner alla de 209 sidorna i den digitala papperskorgen och ge upp. Så får jag hälsa till min lärare att tyvärr, det blev ingen långinlämning. Det blev ingenting alls.
 
Jag kanske inte ska bli fantasyförfattare. Jag kanske inte har anlag för det. Vem fan är jag att tro att jag ska lyckas dra ihop tre böcker på 300 sidor styck till en trilogi. Blä.
 
Början behöver skrivas om. Jag har en förlossning som satt igång men som jag inte vet hur jag ska avsluta. Stackars G måste hata mig som låter henne plågas såhär vecka efter vecka. Varje gång jag tycker att jag börjar komma någon vart så målar jag in mig i ett nytt hörn som jag sen måste försöka klättra ur eller helt enkelt vänta på att färgen ska torka så att jag kan gå vidare.
 
Så försöker jag byta och skriva på något av de andra projekten men ingenting känns lockande just nu. Ingenting funkar eller är roligt eller inspirerande.
 
Jag får skriva ihop ett CV och gå och söka jobb på ICA istället.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Unna dig några dagars paus där du inte ens tittar åt bokens håll så kommer förhoppningsvis motivationen och inspirationen tillbaka, brukar funka för mig i alla fall:-)

2013-03-01 @ 23:46:44
URL: http://printingdown.wordpress.com
Postat av: Susanne Ahlenius

Du verkar ha det lika svart som jag har det :) men det går över och precis som du peppade mig på min blogg så peppar jag dig. Jag vill och ska läsa din bok (böcker) med en personlig dedikation på en releasefest med mycket champagne och snittar, ok? Och förlossningar tar lång tid och hon får väl ha lite tålamod :) Stor peppkram!

Svar: Tack Susanne! Jag får försöka förlösa fram historien i takt med förlossningen i kapitlet, så kanske jag tar mig ur den här skrivkrampen någon gång. Eller så gör jag helt om och börjar på något nytt för att återfå gnistan. Vi får se. Nu ska jag fokusera på att vara nybliven valpmatte från och med söndag, så då får nog skrivandet stå åt sidan ett tag :) Lycka till och stor peppkram tillbaka!
lindahedberg.blogg.se

2013-03-11 @ 21:37:49
URL: http://susanneahlenius.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0