En bra början

Det börjar bra med min utmaning, igår lyckades jag knappa ner 1 113 ord och idag följde jag upp med 986 stycken. Med andra ord har jag lyckats producera mer än snittet på ca 835 två dagar i rad. Hoppas det här håller i sig!
 
En annan utmaning för mig är att inte stanna upp eller gå tillbaka och redigera det jag redan skrivit. Väldigt svårt, men nyttigt att bara skriva på och inte haka upp sig på små detaljer. Sånt kan man alltid fixa i efterhand, det är bättre att få ur sig texten när man är inne i ett flow. För utan text finns det ju inte heller något att redigera.
 
Ska bli riktigt kul att se hur det går för mig att hålla i den här utmaningen under månaden. Just nu känns det väldigt bra och roligt att skriva, och det var ett bra tag sedan jag kände så sist. Kanske har jag tio dagar i Katalonien med peppande skrivövningar att tacka för det.

Siffror och sånt

Idag är det första november, så det är dags för mig att dra igång min utmaning, 25 000 ord på en månad. Innan jag börjar tänkte jag lägga upp lite statistik på hur långt jag har kommit so far.

Antal sidor: 171
Antal ord: 48 968
Antal tecken (utan blanksteg): 216 984
 
Antal ord skrivna i november: 0 av 25 000
 
Detta innebär att jag i början av december kommer att vara uppe i ca 74 000 ord om jag klarar av mitt mål. Det vore väl nåt! Lika bra att sätta igång, så återkommer jag med nya siffror här framöver.

Första november 2012

Idag kör NaNoWriMo igång. Och då jag är mitt uppe i ett långt projekt så uppfyller jag ju inte "kriteriet" för att delta, då det går ut på att man ska skriva en roman från början till slut under månaden. Dessutom känns 50.000 ord på en månad lite häftigt för mig, så jag har bestämt mig för att göra min egen variant.
 
25.000 ord på en månad. Ca 830 ord per dag. Även det väldigt tufft för mig, men jag ska göra ett försök.
 
Önska mig lycka till

RSS 2.0