Trettonde mars 2012

Jag har skrivit. En handskriven A5-sida på något som inte är något. Men det är mer än vad jag har fått ur mig på en hel månad. Man får vara glad åt det lilla. Kanske ska jag försöka bryta trenden med att ligga i sängen till den här tiden på dygnet och i stället kliva upp och försöka få ur mig några ord. För fastän G tycks ha lämnat mig så kanske jag kan locka fram N. Det vore inte dumt, jag behöver lite jävlar-anamma just nu.

Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Fick ur mig en tredjedels datorskriven A4 idag och fick vara glad över det, för det är också mer än vad jag fått ur mig på en månad -_-

2012-03-13 @ 19:25:38
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

sv, Precis! Jag är likadan. Lyckades dock skriva en halv sida till precis idag, så det är ju nästan EN HEL = för bra för att vara sant ;) Kan inte fatta att det tar så lång tid ibland. Känns som man inte gjort något arbete alls ochså är man helt tom i huvundet ;)

2012-03-13 @ 22:30:56
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Habowoodfrun

Vad glad jag blir över att läsa att du skrivit lite. Något är bättre än inget!Det kommer ju knappast av sig själv utan man får bara sätta sig helt enkelt. Det är vad jag ska göra nu, sätta mig och skriva en stund.

Ha det gott!

Kram Ann

2012-03-14 @ 15:44:45
URL: http://habowoodfruar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0