Sjunde mars 2012

Jag har märkt att de flest av mina skrivarvänner räknar ord i sina manus. Något som jag själv aldrig brytt mig om eller ens tänkt på att man kan göra. Men det kanske är bra? Något annat att stirra in sig på än sidnummer? Så here we go, mitt manus har hittills:

152 sidor
43 612 ord
192 556 tecken (utan blanksteg)

Där ser man. Om jag ska tolka dessa siffror som bra eller dåliga vet jag i och för sig inte. Projektet har ju pågått under ganska lång tid så jag hade ju önskat att där hade funnits mer. Att jag varit närmare slutet.
Men tänk om jag skulle räkna in alla de otaliga timmarna jag spenderat med dessa karaktärer i andra former? På forumet till exempel. De har trots allt funnits med mig sedan jag var fjorton. Jag vill inte ens tänka på hur mycket material som har formats kring dessa påhittade människor och alver och halvalver och dvärgar och trollkarlar och allt vad de nu är.

Och allting började med G. Som av en slump. Och hade det inte varit för X och alla de andra så hade jag inte varit där jag är idag. Jag har alla mina fina rollspelskompisar att tacka för att de här böckerna. Utan dem hade jag inte varit här idag.

Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Jag brukar kolla ordern mest på skoj. Och mest för att jag "hakar upp mig" när jag kommit till X antal ord. Därför är det skoj att se om jag klarar att skriva längre varje gång, innan det låser sig.. ;)

2012-03-07 @ 13:15:15
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Minna

Och jag räknar mest när jag behöver peppa mig själv. "Tänk så långt jag kommit ändå, det var ju inte så länge sen jag bara hade ett tomt papper framför mig." Typ.

2012-03-07 @ 18:13:20
URL: http://minnaulin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0