Sjätte januari 2012

Det var väl såhär jag ville ha det.

Singel och arbetslös, med all tid i världen. Och helt plötsligt vet jag inte om det verkligen var så jag vill att det skulle bli. Men här är jag nu. Så det är väl bara att gilla läget. Och att skriva. Skriv, för Guds skull!

Samtidigt så kryper London allt närmare. Denna tanke som håller mig uppe när mörkret blir lite för tätt. Detta ord som vaggar mig till sömns när ögonen inte riktigt vill blunda. Snart är jag där. En ny erfarenhet, en ny start. Det här året är mitt och bokens år. Ditt år, G. I år ska vi bli klara, det lovar jag dig. Hör du det G, jag lovar dig det.

Jag vet att du har hört löften förut, men aldrig som de här. Allt är annorlunda nu. Jag är annorlunda. Och mitt i allt så ska jag hitta vem jag verkligen är och sedan skriva lite till. För det finns människor som tror på mig. Som stöttar mig och säger: Skriv! Som ger mig godkänt att sitta inne en hel dag framför datorn och låta tangenterna rassla under mina fingrar. Jag har inget som kan hindra mig nu. Precis som jag ville ha det. Och hjärtat svider och värker i bröstet men det är väl just så som det ska vara. Att man skriver som bäst när man är olycklig. Men är jag olycklig? Jag vet nog knappt svaret själv.

Så jag ägnar mig åt dig, G. Du och jag mot världen. Nu tar vi den med storm, G. Det här året ska vi förverkliga vår dröm. Du ska äntligen få liv, på riktigt. Du som varit min vän längre än någon annan och som aldrig lämnar min sida.

Vi reser till London, G. Du och jag.

Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Tack så mycket för din kommentar!

Vad skönt att höra att finns någon mer som har det som jag. Har känt mig så.. "fel" på något sätt. För att jag har så mycket i huvudet, kanske för mycket, så det blir svårt att få ut det. Har funderat många gånger på skrivarlinje men så har det inte blivit av för att jag har haft massa annat att göra, så jag försöker läsa böcker istället. Som är inspirerande och lärorika. Få se hur det går :)

Och jag blir väldigt berörd när jag tänker på att någon tror att det jag skriver kommer bli fantastiskt. Det är ju helt fantastiskt. Tack! :DAng ditt inlägg här så har jag tänk flera gånger att "vad skönt det varit om jag varit singel", ingen att ta hänsyn till. Ingen som känner sig utestängd när jag stänger in mig på ett rum och pluggar i hörlurarna och skriver i timmar. Ingen som stör när jag är mitt inne i någonting. Men haha.. ja.. man kan ju inte önska sig singel bara för det. Jag är tacksam att jag har mina fredagar när jag är ensam hemma i alla fall. Får passa på då! ;DOch jag ska lägga till din blogg, kul att läsa om någon som skriver. Följer ingen annan sådan blogg!Vi får peppa varandra!Kram! :)

2012-01-08 @ 20:41:48
URL: http://nevnarien.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0