Nionde januari 2012

Jag har utlovat tio färdigskrivan sidor till helgen. Så nu är det bara att sätta fart och skriva för brinnande livet. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att sitta här på fredag kväll och panikskriva. Jag fungerar nog bäst under riktigt press. En vecka är för lång tid. Så till nästa gång ska jag utlova tio sidor till nästa dag.

Men jag är ju så nära nu. Så nära den där scenen som jag längtat efter att skriva. Men den har inte riktigt mognat än. Kanske får jag skörda den för tidigt, och sedan bygga på den allt eftersom. Det är ju faktiskt fullt tillåtet, även om jag har svårt för det. Det måste inte vara perfekt från början, man får gå tillbaka och ändra och snygga till och klamra och stryka och ibland till och med ge sig själv en klapp på axeln och säga: Bra jobbat, det där fick du till på första försöket.
För jag kan när jag vill. Ibland rinner orden ut på rätt ställe redan från start. Det är de scenerna som har fått mogna riktigt länge. Som skördas vid precis rätt tillfälle.

Jag önskar bara att mogningstiden inte varade i flera år.

Usch, det tar emot att göra G illa. Men jag måste ju. Jag har bestämt det så. Förlåt mig, G, att jag har dikat ett så grymt öde åt dig. Jag ska rätta till allting i slutändan.

Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

sv, Visst är det så! Nu har jag iaf fått hem mina skrivarböcker så nu ska jag sätta mig ner och läsa. Förhoppningsvis kan de ge mig en liten spark i baken åtminstone ;)Haha okej men då ska jag bli dig trogen! ;)

2012-01-09 @ 20:03:50
URL: http://nevnarien.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0