Fjortonde augusti 2012

Det går framåt. Sakta men säkert. Mycket tack vare finaste pojkvännen som pushar och peppar och kort och gott tvingar mig att skriva. Varje dag. Det fungerar. Idag ställde han "kravet" att jag skulle ha skrivit 69 ord när han kom hem från gymmet. Jag har skrivit minst det femdubbla nu, och lite mer kanske jag kan tvinga ur mig innan han dyker upp.
 
Skrivarrutin är välbehövligt just nu, om det här ska bli färdigt någon gång. Jag försöker att lägga ifrån mig redigeringsögonen och bara skriva. Strunta i att det inte blir riktigt rätt ordval eller meningsföljd eller att rummen byter våning lite som de vill. Det fixar sig i redigeringen, för den delen har jag full koll på. Men utan text finns det inget att redigera.
 
Sen är det alltid kul att pyssla med såna där nördiga saker som att rita kartor och namnge platser eller bara bygga bakland för det egna intressets skull. Man kan aldrig få för mycket kött på benen, aldrig lära känna sina karaktärer för mycket. Och med en hel värld att bygga upp måste jag då och då ta en paus från skrivandet och slipa på detaljer. Skriva släktled för tronarvingar, räkna ut hur långt en dagsmarsch kan tänkas vara och dikta ihop episka sånger om huvudkaraktärena är bara några av de saker jag har att syssla med vid sidan av manusskrivandet.
 
Och om två veckor börjar skolan. Då blir det att skriva även på skoltid. Perfekt. Jag längtar.

Kommentarer
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

längtar också lite efter skolan faktiskt! :)

2012-08-17 @ 16:37:57
URL: http://adaras.se
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

Jag skriver också en bok :)

2012-08-25 @ 17:34:28
URL: http://lorissalovebomb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0