Tolfte april 2012

Tog två varv runt pölen/dammen/sjön utanför mitt hus, och på vägen hittade jag lilla H. Eller, snarare, han hittade mig. Så när jag kom hem satte jag mig och skrev i en timme. Och fastän jag är en ordvägare och har redigeringsögonen på mig mest hela tiden så fick jag till tre sidor. Kanske inte mycket för världen, men mer än jag skrivit på över två månader. Så jag får vara nöjd. Det kanske är på väg att lossna igen. Det vore skönt. Har inte haft skrivarflyt på jag vet inte hur länge.

Så tack för titten, H. Välkommen tillbaka närhelst du vill. Jag tror att det är din tur nu.

Elfte april 2012

Vanan trogen så kan jag meddela att här fortfarande inte har satts ett endaste bokord på pränt. Vad är jag uppe i nu? Två månader av tystnad?

Anledningarna är många. Avsaknad av karaktärsrösterna i huvudet och skrivarlust i fingrarna. Ett alltför fint distraktionsmoment som jag helst ger varje vaken och sovande minut till. Kanske är det därför det är så tyst, för att mitt huvud är till bredden fyllt av rosa moln. Må så vara då. Han är värd det.

Men till veckan ska min lilla datorvän få följa med när jag bosätter mig på annan ort och kanske, kanske kan jag pressa ur mig ett ord eller två när finaste grabben är på jobbet. Om jag har tur.

Och sen kanske det blir ett år till på skrivarlinjen i höst. Just precis nu lutar det åt det. Men jag hinner ändra mig hundratjugosju gånger innan dess. Vi får se, helt enkelt.

Tredje april 2012

Skriva? Näe.

Vara kär och spendera alldeles för mycket tid i en soffa fyra mil härifrån? Ja.

RSS 2.0