Tjugosjätte januari 2011

Internet. Ett litet steg framåt för min lycka, ett stort steg bakåt för min bok. Eller?

Nu kan jag trots allt kolla upp alla de där sakerna som står i fetstil inom parantes och bara väntar på att jag ska googla rätt på dem. Samtidigt så är risken stor för att det blir mer slösurfning än bokskrivande när jag sätter mig vid datorn. Fast ... jag skriver ju knappt något ändå. Och jag hatar mig själv för det. Här går jag på världens bästa skrivarlinjnen med världens bästa lärare och mentor som kan så sjukt mycket och som ger mig sjukt mycket bra feedback, och så kommer jag absolut ingen vart. Kanske rullar allt på när jag har fått min stora hundrasidorsrespons. Eller så gör det inte det.
Jag måste nog lära mig att skriva på tvång och inte enbart på inspiration. Det finns alltför lite av den varan i mitt liv för att jag ska kunna bli författare inom de närmsta tjugo åren.

Jag får helt enkelt lova mig själv att jag ska sätta mig ner och skriva, skriva, skriva, även om jag känner att det blir crap av alltihop. Men inte i morgon, för då ska jag jobba. Och på fredag ska jag också jobba. Sen är det helg, och då ska vi göra allt det där vi inte hinner göra på vardagarna, som att städa, tvätta, åka skidor och skridskor ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0