En vädjan till G

Sluta leka kurragömma med mig nu, G. Det är fritt fram för länge sedan. Ändå vill du inte riktigt visa dig. Det är frustrerande, jag kan känna hur du tittar på mig och känna hur nära jag är att hitta dig, men sedan glider du bara undan igen.

Varför gör du såhär mot mig, G? Håller du dig medvetet undan fram till den åttonde september? Tänker du överraska mig med tonvis med insipiration när jag återigen kopplar på hjärnverksamheten efter ett alltför långt sommarlov? För du får inte hålla dig undan för gott. Det har vi inte kommit överrens om. Men jag förstår om du måste vila, kära G. Ladda om. Hämta nya krafter. Ta hand om stora E och lilla E. Och umgås med M, såklart. Och jag förstår om du saknar alla dina vänner, det gör jag med, och jag lovar dig att vi ska träffa dem igen så snart jag har en fast internetanslutning.

Så kom fram snart, G, för jag börjar bli otålig. Vi måste jobba i team det här året, du och jag. Hjälpas åt att skriva ner vår historia. För det här är din bok, G. Inte E's. Inte L's. Inte S och N's. Din bok. Om din kamp och ditt liv.

Så låt oss sammarbeta nu, G. Tillsammans kommer vi att göra något bra av det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0